Casus Virüslerinden Kurtulma Yolları

» Casus Virüslerinden Kurtulma Yolları // Download «
Casus Virüslerinden Kurtulma Yolları
Son zamanlarda sosyal medyada insanları farkında olmadan kandırarak bilgisayarlarına virüs bulaşması ve kontrol altına alınması gittikçe çoğalıyor. Sizler farkında olmuyorsunuz, fakat bu şaşırtıcı oyuna kanıp yeme gelip tuzağa düşüyorsunuz. Bu virüsler lamer işi daha işe yeni başlamış acemi lamerler tarafından da bulaşabiliyor. Sizlere bu virüsler bulaştığında örneğin size virüsü atan kişinin sizde bilgisayarına girebilirsiniz! O nasıl oluyor? derseniz, o kişi sizle bir port aracılığıyla bilgisayarınıza iletişim kuruyor. Sizde o portu kullanarak onun size kullandığı portu siz ona çevirip onun bilgisayarına girebilirsiniz. Herneyse anlatıma geçiyorum,


Öncelikle eğer bu tür virüslerden kurtulmak istiyorsanız,  sizlere bir örnek resim göstereceğim.


Başlat geliyoruz, çalıştıra tıklıyoruz! ve msconfig yazıyoruz. Ardından "Başlangıç" sekmesine geliyoruz. Resimde gördüğünüz gibi ve orada abuk sabuk Cs-Server veya Facebook veya Oyun-Guncellemesi gibi abuk sabuk gördüğümüz herşeyin tık işaretini kaldırıyoruz ve uygula deyip yeniden başlata basıyoruz.


Bunların hepsini yapmak size zor geliyorsa, "Programı İndir" seçeneğine tıklayın. Ve emsisoft anti malware'yi indirin! Bilgisayarınızda güzel bir tarama yapıp casuslara karşı bilgisayarınızı koruyun. Ayrıca sizlere bu oyunu ve sahtekarlığı anlatan ufak bir video hazırladık.



Teşekkürler DreamFancy


Hileyi indirmek için tıkla
» Casus Virüslerinden Kurtulma Yolları // Download «

0 yorum:

Yorum Gönder

METİN2 HİLELERİ

Son Yorumlar

Tüm sorumluluk hileyi indirip kullanan kullanıcıya aittir.

DMCA.com Metin2 Hileleri